Välkomna till Myz0ne

Hitta,upptäcka och ta bort keylogger eller spionprogram i din Dator.

Posted by:

Hitta,upptäcka och ta bort keylogger eller spionprogram i din Dator.

Hur kan du upptäcka och ta bort en keylogger eller  spionprogram i din dator? :/ /

Här presenteras några bra tips hur du kan hitta och upptäcka en keylogger eller spionprogram i din Dator eller laptop, för att lyckas med detta  behöver du ta hem lite små program tools.

Vad är Keyloggers?

Keyloggers är spionprogram som bedragare använder för att infektera (dig) offer att komma åt dina konton, kapa din identitet och göra enorma skador på din dator, bärbar dator, mobiltelefon eller surfplatta.

hacker

”Keylogger är avancerad programvara ett ovärderligt säkerhetsverktyg för datoranvändare/bedragare, den är så uppbyggd att den kan se alla de viktigaste logg/ indata som du (offret) använder sig , alla tangentbordstryckningar och webbkamera bilder som genereras av dig som användare. Keyloggers, fungerar dock som ond datainsamling  som används av bedragare och identitetstjuvar för att komma åt värdefull information från dig (Användare). Det finns två olika varianter av keyloggers en som är laglig och en som är olagligt vilken mest används av cyberkriminella och bedragare på nätet, den förstnämnda som är lagligt används mest av olika arbetsgivare att spionera på sina anställda eller föräldrar som vill ha koll på sitt barns surfande, vi brukar tipsa våra medlemmar att undvika internetcaféer utomlands olika bibliotek och allmänna platser och använda de datorer för att logga in sig på sina konto de flesta nästan 100% har installerad en keyloggers på sig. En keylogger på dator är väldigt svår att upptäcka nästan omöjligt, men med rätt verktyg och lite tålamod går det att hitta och ta bort.

Med hjälp av lite verktyg som vi presenterar kan du ta  bort keyloggers och vara ren från de och andra spyware, du kan skanna din dator och bli av med det för gott.

Det finns flera sätt att hitta dem, men med denna metod kommer du att veta den exakta sökvägen vad keylogger gömmer sig och var den sparar sin loggfil.

Hur man upptäcker eller hitta keylogger eller något spionprogram i datorn?

KeyloggerFör att upptäcka eller hitta keylogger på sin dator måste man ha lite verktyg att jobba med först behöver du:

Forensic Tool ”OpenedFilesView v1.52” och installera det. När du öppnar ”OpenedFilesView”  kommer du  att se en komplett lista över alla processer och temporära filer som jobbar på ditt system samt logg vilka processer  har varit igång.
Hitta de filer som ser misstänkta ut och radera de.

Du kan även ta hem tolls  ”Process Explorer” Process Explorer är ett mycket användbart verktyg, särskilt när du vill veta vilka Vilket DLL eller vilken programmet startar en viss aktivitet. ”Process Explorer”  är en mycket användbar diagnostisk program, särskilt att hitta och varna om en spyware eller virus attack.

Security Task Manager” som visar dig ett begriplig information om program och processer som körs på datorn, för varje Windows-processen.
 
Information som du får ifrån ”Windows Task Manager”.
- unik betyg om säkerhetsrisk
– betyget anger sannolikheten för en process som är potentiellt spyware, malware eller en trojan.
– Betyget är rent baserat på beteende och kod , och använder sig inte av några signatur filer.
– fullständig sökväg och filnamn
– processbeskrivning
– CPU-användning graf    

Security Task Manager” har inbyggda dolda funktioner (t.ex. tangentbord övervakning, webbläsare övervakning eller manipulation), process typ (t.ex. synligt fönster, systray program, DLL, IE-plugin, i drifttagning tjänsten.m.m)

Vi från MyZone Team kan stå till tjänst:

100% säkerhetMyzone konsulter  har mångårig erfarenhet, samt relevant utbildning inom IT-säkerhet. Kontakta oss snarast om du har misstankar att du har  fått virus/spionprogram i din dator,mobil eller surfplatta.

 

Om  du lämnar din dator hos oss får du de här tjänster:

  1. Vi undersöker hur du har blivit smittad.  ( kollar loggar och dylik )

  2. Vi tar bort alla virus, trojaner och andra skadliga koder.

  3. Vi fixar de felen som orsakats av viruset.

  4. Vi täpper till alla kända hål, och  uppdaterar programmen och webbläsartilläggen.

Kostnad: 360:- kr timme  exkl. moms (beräknad arbete för virus borttagning  ca 2 timmar)

Kontakta oss via hemsidan eller lämna ett ärende, vi kan nås även med fjärranslutning oavsett i vilken del av Sverige du bor.

Hade du nytta av informationen på den här sidan, Dela ut en länk till den här sidan med dina vänner, kompisar och släkt.

Dela våra bloggar på sociala medier Facebook, Google+ och lägg inlägg om oss på Twitter.

Sprid vår information om brottslingar så att andra kan dra nytta av detta.

Länka till oss. Använd vår hemsida som din resurs. Länka till våra artiklar.

Har du som kund haft nytta av våra tjänster får du gärna dela dina synpunkter om oss med dina vänner, nära och kära ni får gärna uppmuntra de att kontakta oss.

De flesta hittar oss genom direkta tips från någon de känner eller att googla.

Vi är ett trygg och seriös företag med bra image vilket har vi skaffat oss under den korta tiden i IT branschen, vi ger våra kunder den service de har betalat för.

Funderar du över någonting, så tveka inte att kontakta oss.

Vi kanske inte svarar i telefon på en gång, men tala in ett meddelande så hör vi av oss så fort vi kan.

Myzone Team

 

0

Add a Comment


*